Tømrer T.M Byggeentreprise Fyn logo

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

mailtm-byg@tm-byg.dk

tlf Kloakmester Morten: 27 20 33 30
tlf Tømrermester Thomas: 25 21 21 79

Tømrerarbejde på hele Fyn

Sidder du med en opgave for en kvalitetsbevidst og professionel tømrer?

Så har du med T.M. Byggeentreprise fundet det rigtige valg. I syv år har vi udført et væld af forskelligartet arbejde i tømrerfaget. Beliggende i Ringe arbejder vi hovedsageligt omkring Ringe og Odense, men vi kan udføre professionelt arbejde på hele Fyn.

Få professionel rådgivning

Står du med en nybygning, et køkken der skal udskiftes, en samlet energirenovering, en hovedentreprise, et tag der trænger til nye tegl, en terrasse der kræver arbejde, eller noget helt syvende, så er vi et rigtig godt valg. Vi ønsker altid at indfri jeres ønsker, således at den løsning I ender med altid er den der passer allerbedst lige til jeres behov – uanset om I har brug for at vi udfører det hele, eller at I bare har brug for professionel rådgivning.

Vores professionelle og stolte medarbejdere varetager med glæde jeres total- og hovedentreprise. Vi har mange samarbejdspartnere indenfor alle relevante fag, som sikrer jer et solidt produkt uanset opgavens størrelse. 

Medlem af Byg Garanti

T.M. Byggeentreprise er medlem af Dansk Byggeri. Denne godkendelse betyder at vores arbejde er dækket af Byg Garanti. Dette garanterer vores konsekvent høje niveau, som er kendetegnet af vores dygtige medarbejdere som udfører et professionelt, kvalitetsbevidst arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

Find inspiration til dit projekt her på siden og kontakt os på tlf. 27 20 33 30 for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også tilbygningernybyg, snerydningnyt køkken, tagrenovering og andet tagarbejde samt entreprenørarbejde.

Referencer

Få et tilbud nu!

Kontakt os på

+45 27 20 33 30

og få et tilbud på det tømrerarbejde du skal have lavet!