Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Om- og tilbygning i Odense, Ringe, Svendborg og hele Fyn

Der kan være mange overvejelser, hvis man går med tankerne om en tilbygning eller ombygning. Det kan eksempelvis bestå af et ekstra værelse, stue, badeværelse eller andet med henblik på at få mere plads eller at renovere sin nuværende bolig. Vi er hos T.M Byggeentreprise din kvalificerede samarbejdspartner, hvis du ønsker en tilbygning eller ombygning af dit hjem. Vi kan hjælpe dig med udviklingen af byggeprojektet lige fra tegning til udførelse af projektet.

Ombygning og tilbygning i Odense og Fyn

Træf de rigtige valg

Det kan nemt virke uoverskueligt, når du skal have en tilbygning eller ombygning, da der er mange ting at tage stilling til. Vores tømrermestre er altid klar til at rådgive dig, så du ikke glemmer at tage stilling til vigtige beslutninger, der kan få indflydelse på det færdige resultat. Det er blandt andet vigtigt at overveje:

Z

Hvor tilbygningen skal være?

Z

Skal det passe til husets stil?

Z

Hvilke materialer skal der bruges?

Individuelle løsninger og solidt håndværk

Vi lægger stor vægt på, at du bliver tilfreds med det færdige resultat. Derfor sørger vi altid for at tilpasse vores byggeprojekter lige præcis til dine ønsker og drømme. En grundig rådgivning er derfor noget vi altid sørger for at give for, at vi kan yde den højeste kvalitet.

Skal du have foretaget en tilbygning eller ombygning?

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf. 54 55 55 69. Vi opererer med tilbygninger og ombygninger på Fyn heriblandt i Ringe, Odense, Nyborg og Svendborg.

Vi udfører også totalentrepriser, nybyg, nyt køkken og arbejde som entreprenør og kloakmester.