Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Tagrenovering og nyt tag i Odense, Svendborg og hele Fyn

Vi hjælper dig med alt tagarbejde

Skal du have nyt tag? Eller måske en tagrenovering er den rigtige løsning for dig? Så er T.M. Byggeentreprise den rigtige samarbejdspartner for dig. Når det kommer til tagrenovering og tagarbejde generelt, har vi erfaring med mange forskellige typer af opgaver og er derfor med sikkerhed også i stand til at hjælpe dig.

Gennemført, kvalitetsbevidst service

Hos T.M. Byggeentreprise har vi kompetencerne til at lægge et flot nyt tag, foretage en veludført tagrenovering eller hjælpe dig med andet tagarbejde, du har behov for. Vi besidder en stor viden inden for alle tagtyper og er altid klar til at tilbyde dig professionel vejledning og rådgivning til dit arbejdsprojekt. Du kan regne med en kvalitetsbevidst service under hele processen, hvor vi søger en god dialog til enhver kunde for at sikre den bedst mulige udførsel af vores arbejde.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, hvordan T.M. Byggeentreprise kan hjælpe dig med en tagrenovering eller andet tagarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag.

Med beliggenhed i Ringe er vi blandt andet de rigtige at kontakte for dig, der er bosiddende i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn.

Udover tagrenovering, så udfører vi som entreprenør og og kloakmester også alt inden for jordarbejde og kloakarbejde samt snerydning, tilbygninger, nyt køkken og generelt tømrerarbejde!