Tømrer T.M Byggeentreprise Fyn logo

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

mailtm-byg@tm-byg.dk

tlf Kloakmester Morten: 27 20 33 30
tlf Tømrermester Thomas: 25 21 21 79

Entreprenør i Odense, Svendborg, Ringe og hele Fyn

Søger du en erfaren, professionel entreprenør til dit næste projekt? Så er T.M. Byggeentreprise et fornuftigt valg. Vi varetager forskelligt entreprenørarbejde og kan bl.a. hjælpe dig med:

Entreprenørarbejdet består hovedsagligt af renoveringsarbejde, belægninger, udgravning til huse og fundamenter samt byggeprojekter hos private. Vi varetager entrepriser i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Vi varetager gerne din hovedentreprise

Skal du have udført hovedentreprise? Kan vi hos T.M Byggeentreprise udføre alt fra tilbygninger, ombygninger til badeværelser med mere. Vi er som din hovedentreprenør ansvarlig for al koordinering samt udførelse af alt håndværkerarbejde. Det betyder, at du blot har en kontaktperson på dit byggeprojekt, som løbende holder dig opdateret.

Vores opgave er at udføre arbejdet, mens du selv eller din rådgiver fremskaffer tegninger, beskrivelser og tilladelser til byggeprojektet. Ønsker du byggemøder eller at føre tilsyn med arbejdet, er dette noget du eller din rådgiver selv skal stå for at arrangere.

T.M. Byggeentreprise som tovholder

I forbindelse med varetagelse af entrepriser har vi hos T.M. Byggeentreprise et tæt, fast samarbejde med en række dygtige fagfolk inden for områder, som vi ikke selv er eksperter på. Det har vi, for at kunne sikre dig den bedste service og et flot resultat som du kan glæde dig over, og som vi kan være stolte af.

Vi varetager også gerne totalentreprisen, tilbygningen, opsætning af nyt køkken og arbejde som kloakmester.

Referencer

Få et tilbud nu!

Kontakt os på

+45 27 20 33 30

og få et tilbud på det entreprenørarbejde du skal have lavet.