Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Snerydning i Odense, Ringe og Svendborg

Hos T.M. Byggeentreprise tilbyder vi glatførebekæmpelse og snerydning i Odense, Svendborg og Ringe for både bolig-, andels- og ejerforeninger samt virksomheder og private.

Vores store park af snerydningsmaskiner betyder, at vi gerne rydder parcelhusejerens fortov og virksomhedens indkørsel og store parkeringsplads.

Professionel snerydning med effektivt sneberedskab

Vores maskinpark råder over alt moderne udstyr til snerydning og glatførebekæmpelse. Vi er grundige i vores arbejde, og derfor har vi også ’håndfolk’, som rydder sneen på trapper, ved døre og porte samt stier, hvor maskinerne ikke kommer. Vi sikrer, at du kan komme sikkert ud og hjem hver dag i vintersæsonen.

 

Snerydning Odense, Ringe og Fyn

Effektiv og ansvarsfuld glatførebekæmpelse og saltning

Har du brug for effektiv glatførebekæmpelse? Så er T.M. Byggeentreprise ApS et oplagt valg.

Hvis du er træt af at salte og fjerne sne hver vinter, rykker vi gerne ud og gør det for dig. Så skal du ikke gå og være bekymret for om der – på grund af glat føre – sker uheld på din grund.

Med vores mange års erfaring har vi kompetencer til enhver opgave, uanset om det drejer sig om saltning for private eller erhverv.

Vi er eksperter inden for glatførebekæmpelse, og vores kompetente medarbejdere sørger for en omhyggelig saltning.

Vores serviceniveau er højt og kvaliteten af vores arbejde har altid højeste prioritet. Vi fokuserer på glade og tilfredse kunder og ved, hvor vigtigt det er, med en ansvarsfuld glatførebekæmpelse og saltning.

Typiske steder med stort snerydningsbehov:

Z

Parkeringsarealer

Z

Adgangsveje

Z

Porte og døre

Z

Stier

Z

Fortove

24-timers beredskab er en selvfølge

Vores snerydning og glatførebekæmpelse omfatter et 24-timers pålideligt beredskab, der sikrer hurtig snerydning og grusning/saltning, så I kan færdes sikkert – hver dag. Alle kommuner har regler for snerydning, og uanset om det gælder fortove eller parkeringspladser, skal sneen ryddes hurtigst muligt.

Vores vintertjeneste indebærer vores egen 24-timers vintervagt, der holder øje med, hvordan vejret udvikler sig lokalt. Derfor kan vi rykke ud på alle tider af døgnet for at gøre færdslen sikker.

Har du brug for snerydning? Vi skræddersyr en løsning tilpasset til dine behov

Vores erfarne medarbejdere udfører enhver opgave med fokus på at være hurtige uden at gå på kompromis med kvaliteten eller vores kunders tilfredshed. Det betyder, at vi kan tilbyde billige og konkurrencedygtige priser.

Vi løser alle opgaver professionelt og til tiden, og vi rykker hurtigt ud, når der er brug for det – også klokken to om natten på en lørdag.

Da der ikke er to kunder der er ens, skræddersyr vi gerne en løsning tilpasset til dine behov. På den måde er du sikret den mest optimale snerydning og glatførebekæmpelse, hvor der er fokus på dine ønsker.

Vi rådgiver og vejleder dig gerne ud fra dit snerydningsbehov

Vi rådgiver dig gerne om den bedste løsning, ud fra dit snerydningsbehov. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for vintertjeneste, saltning mm. Vores beliggenhed i Ringe og store snerydningsmaskiner gør, at vi gerne varetager snerydnings- og glatførebekæmpelsesopgaver i Odense, Ringe og Svendborg.

Som erfaren håndværker, kloakmester og entreprenør arbejder vi inden for flere områder, herunder bl.a. tømrerarbejde, tagrenovering.