Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Montering af højvandslukke og skybrudssikring i Odense, Svendborg og hele Fyn og Langeland

Vi ser i dag skybrud og store regnskyl oftere og oftere. For at komme mulige problemer i forkøbet, er det værd at overveje langsigtede løsninger og få foretaget højvandslukke (af mange også kendt som skybrudssikring).

Hos T.M. Byggeentreprise ApS i Ringe på Sydfyn tilbyder vi forskellige løsninger for at undgå store vandmasser i hjemmet – især i kælderen.

Vi anbefaler, at du altid rådgiver dig med erfarne fagfolk, inden du går i gang. Det er den eneste måde, at du er sikret den mest optimale løsning til netop dit behov.

Effektiv skybrudssikring / højvandslukke i brønd, gulvafløb og kloak

Vi varetager alle former for skybrudssikring af bygninger og kældre m.m., så der ikke opstår vandskader på grund af for meget regnvand.

Vi tilbyder bl.a. hjælp til:

Z

Højvandsslukke i brønd

Z

Højvandslukke ved gulvafløb

Z

Højvandslukke i kloak

Udover de mere lokale løsninger kan vi også give en hjælpende hånd, når det kommer til løsninger i form af nedsivning af regnvand og pumpestationer.

Vores mange års erfaring betyder, at vi har kompetencer og færdigheder til at hjælpe boligforeninger, virksomheder og private med skybrudssikring af kælder og bygninger.

Vi kommer vi gerne forbi og tilser din bygning, din kloak eller din kælder. Herefter kan vi give et uforpligtende tilbud på den rette løsning for dig.

Sikring mod skybrud i Odense, Svendborg og hele Fyn samt Langeland

Massive regnskyl kan føre store udfordringer med sig i form af oversvømmelser af kældre eller andre rum. Vandet kommer fra alt lige fra gulvafløb til brønde og kloakker og trænger ind de steder, hvor du ikke ønsker, at der skal være vand.

Hvis du oplever problemer med oversvømmelser eller vand i dit hjem eller en bygning, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi står vi klar til at hjælpe.

Vi kører på hele Fyn og har bl.a. udført løsninger i Odense, Seden Strand, Svendborg og på Langeland.

Får du vand i din kælder? Undgå vandskader med skybrudssikring af kælderen

Hvis du allerede har oplevet eller været vidne til oversvømmelse i en kælder, hvor der efterfølgende skal bruges tid og penge på en renovering, ønsker du ikke, at dette skal ske igen.

Udover at give store økonomiske tab, kan vandskaden også medføre tab af personlige værdigenstande, familiealbums og andre uerstattelige ting. Hvis du er i et risiko-område er det derfor en ekstra overvejelse værd, at få foretaget skybrudssikringen, inden skaden opstår.

Kontakt os om højvandslukke og tilbageløbsstop i Odense og på resten af Fyn

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at undgå vandskader og oversvømmelser i dit hjem?

Så er du altid velkommen til at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 54 55 55 69.

Vi har udført opgaver i Odense, Seden Strand Svendborg, Ringe, Glamsbjerg, Faaborg Midtfyn, Assens og resten af Fyn samt Langeland.

 

Vi kan i øvrigt også:

Hjælpe dig med TV-inspektion, tilbygning og ombygning samt entreprenøropgaver.