Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Effektivt rottestop – montering af rottespærre i Odense og på hele Fyn

Antallet af rotter er vokset eksplosivt inden for de seneste år. Faktisk så meget, at man mange steder snakker om en decideret rotteinvasion.

Rotter kan være sygdomsbefængte dyr, som udover at udsætte dig for smittefare, også kan forårsage store skader på din bolig.

På grund af det stigende problem med rotter, er det i dag ekstra vigtigt at få rottesikret din bolig.

Hvis du er i gang med at bygge et nyt hus, som er tilsluttet offentlig kloakering, har det siden 2015 været lovkrav, at der monteres rottespærre.

T.M. Byggeentreprise ApS er certificeret rottespærremontør. Vi er derfor kvalificeret til at hjælpe dig med montering af rottespærre, så din bolig er sikret mod rotter.

Må man selv montere rottespærre?

Du må ikke, som boligejer, selv købe og montere en rottespærre. I 2013 kom der ændrede krav om, hvem der må stå for montering af rottespærre.

I bekendtgørelsen står der, at det kun er personer, der er ansat i virksomheder med autorisation som kloakmester, og som er uddannet kloakmester, anlægsstruktør eller kloakrørlægger, der må opsætte en rottespærre.

T.M. Byggeentreprise ApS er et autoriseret firma, der gerne kommer ud og giver dig en hjælpende hånd, hvis du ønsker at få opsat en rottespærre.

Kloakmester Odense, Fyn

Hvad koster en rottespærre?

At have et ønske, om at sikre sig mod rotter ved hjælp af forebyggelse, kan være aktuelt for mange boligejere. Er du interesseret i at få en rottespærre, vil du højst sandsynligt gerne vide, hvad prisen på montering af rottespærre ligger på.

En rottespærre er en meget enkel anordning, som sørger for at holde rotterne nede i kloakken.

Rottespærren har to klapper, som sørger for, at vandet kan passere, mens rotterne ikke kan.

Prisen for montering af rottespærre inklusiv det første års service er 2.550 kr. inkl. moms. Du skal være velkommen til at henvende dig til os for en snak om montering af en rottespærre ved din bolig, dit sommerhus eller din erhvervsejendom.

Få en serviceaftale ved montering af rottespærre i Odense og på Fyn

Når T.M. Byggeentreprise ApS har monteret en rottespærre, undgår du rotter i din husstands kloakker. Vi anbefaler altid et årligt eftersyn, da producenten foreskriver dette. Et årligt serviceeftersyn skal foretages af en autoriseret kloakmester. Ofte vælger forsikringsselskaber ikke at dække eventuelle kloakskader forårsaget af rotter, hvis rottespærren ikke har været efterset en gang årligt.

Ved serviceeftersynet af rottespærren rengør, spuler og tester vi den. Hvis der er defekte dele, bliver de naturligvis udskiftet. For at gøre det nemmere for dig tilbyder vi, at du kan få en serviceaftale hos os. Derved er du sikret, at vi kommer helt automatisk, når det er tid til et eftersyn.

Vi tilbyder montering af rottespærre ved:

Z

Kloak

Z

Nedløbsrør

Z

Toilet

Z

Brønd

Kontakt os for en uforpligtende snak om rottespærre og rottestop på Fyn

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 54 55 55 69 med henblik på en snak om rottespærre og rottestop. Så kan vi sammen finde den mest optimale løsning, der dækker dit behov.

Vi har opsat rottespærre i Odense, Svendborg, Ringe, Sydfyn, Glamsbjerg, Faaborg Midtfyn, Assens og mange andre steder på Fyn samt Langeland.

Vidste du?

Vi udfører også snerydning, slamsugning og kloakspuling, TV-inspektion, samt skybrudssikring og højvandslukke og meget andet.