Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Entreprenør i Odense, Svendborg, Ringe og hele Fyn

Søger du en erfaren, professionel entreprenør til dit næste projekt? Så er T.M. Byggeentreprise et fornuftigt valg. Vi varetager forskelligt entreprenørarbejde og kan bl.a. hjælpe dig med:

Z

Jordarbejde

Z

Betonarbejde

Entreprenørarbejdet består hovedsagligt af renoveringsarbejde, belægninger, udgravning til huse og fundamenter samt byggeprojekter hos private. Vi varetager entrepriser i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Faglige kompetencer til jord- og betonarbejde i højeste kvalitet

Hos T.M. Byggeentreprise ApS ved vi, at et godt og holdbart jord- og betonarbejde kræver fagfolk, der har de bedste faglige kompetencer og masser af erfaring på området. Det er lige præcis det du får, når du vælger os som samarbejdspartner.

Uanset om du har en stor eller lille opgave vedrørende jord- og betonarbejde, står vi klar til at hjælpe dig med en veluddannet medarbejderstab.

Siden 2006 har vi opbygget stor erfaring og ekspertise på baggrund af mange forskellige typer af jord- og betonprojekter på Fyn. Vi har bl.a. udført mange opgaver for kunder i Odense, Svendborg, Ringe, Sydfyn, Langeland, Glamsbjerg, Assens og Faaborg, Midtfyn.

Har du en opgave, som du ikke rigtig ved, hvordan skal løses?

Vi stiller gerne vores faglige viden til rådighed, så vi sammen med dig kan finde frem til den løsning, der er den helt rigtige for dig og dit projekt.

Kort sagt kan vi stå for alle former for jord- og betonarbejde. Vi er altid både effektive og grundige i udførslen af vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis med den høje standard, som vi er blevet kendt for at levere.

T.M. Byggeentreprise som tovholder

I forbindelse med varetagelse af entrepriser har vi hos T.M. Byggeentreprise et tæt, fast samarbejde med en række dygtige fagfolk inden for områder, som vi ikke selv er eksperter på. Det har vi, for at kunne sikre dig den bedste service og et flot resultat som du kan glæde dig over, og som vi kan være stolte af.

Vi varetager også gerne totalentreprisen, tilbygningen, opsætning af nyt køkken og arbejde som kloakmester.

Vi varetager gerne din hovedentreprise

Skal du have udført hovedentreprise? Kan vi hos T.M Byggeentreprise udføre alt fra tilbygninger, ombygninger til badeværelser med mere. Vi er som din hovedentreprenør ansvarlig for al koordinering samt udførelse af alt håndværkerarbejde. Det betyder, at du blot har en kontaktperson på dit byggeprojekt, som løbende holder dig opdateret.

Vores opgave er at udføre arbejdet, mens du selv eller din rådgiver fremskaffer tegninger, beskrivelser og tilladelser til byggeprojektet. Ønsker du byggemøder eller at føre tilsyn med arbejdet, er dette noget du eller din rådgiver selv skal stå for at arrangere.

Entreprenør Odense, Svendborg og Fyn