Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Professionel TV inspektion i Odense, Svendborg og på resten af Fyn

TV inspektion – af mange også kendt som kloakinspektion – er en af de mest effektive metoder til hurtigt at finde skader i kloaksystemer.

Hvis du har mistanke om brud eller utætheder i din kloak, kan du få foretaget en professionel TV-inspektion og på den måde fastslå, hvad problemet er. Årsagen til kloakproblemer kan være alt lige fra tilstopning med skidt og slam til rotter, fremmedlegemer m.m.

Hos T.M. Byggeentreprise ApS har vi stor erfaring med at inspicere kloakker. Vi er forsynet med det nødvendige udstyr, og har et team af kvalificerede medarbejdere med ekspertviden inden for dette felt. Det gør os i stand til målrettet og hurtigt at udbedre skaden, og løse kloakproblemet.

TV inspektion af kloak på i Odense og på hele Fyn fra certificerede TV-operatører

T.M. Byggeentreprise ApS er en KTVI-certificeret kloakvirksomhed, og vi er naturligvis også autoriseret kloakmester.

Det betyder, at vi er godkendt af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning og udfører arbejde af høj kvalitet. Det er din sikkerhed og tryghed, når du skal have udført en effektiv og grundig TV-inspektion.

Arbejde af højest kvalitet kan kun udføres af dygtige og kvalificerede medarbejdere. Derfor sikrer vi os, at vi altid er opdaterede med viden inden for branchen i form af løbende efteruddannelse.

Sådan foregår en TV-inspektion med et kloak kamera

Ved en TV-inspektion bliver et lille kabelført kloak kamera ført ned i kloakken, hvor vi optager film og billeder af kloaknettet. Herefter kan vi tydeligt se, hvad der er galt, og hvordan problemet kan løses.

Med kloakkameraets optagelser og billeder kan vi hurtigt finde ud af, om det kræver en større opgravning af din have eller indkørsel, eller om det blot er noget, der kan løses lokalt.

På den måde er du sikret, at vi ikke unødvendigt begynder at grave, medmindre det er nødvendigt. Mange skader kan ofte klares uden opgravning med en strømpeforing. Det er en både billig og effektiv måde at reparere skader på rørene.

Hvad er prisen for kloakinspektion på Fyn?

Selvom vores kvalitet er høj, har vi stadig gode og konkurrencedygtige priser. Som udgangspunkt har vi en fast pris på TV-inspektion på 2.200 kroner inkl. moms for selve kloakinspektionen og en tilstandsrapport over kloakken.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

TV inspektion Odense, Fyn

Kontakt os om TV-inspektion i Odense og på resten af Fyn

Det er aldrig en dårlig idé at få foretaget en kloakinspektion. Vi anbefaler at starte med dette, hvis du ofte oplever problemer, eller hvis du har mistanke om, at der er noget galt med din kloak.

Vi anbefaler også, at du får foretaget en TV-inspektion inden et huskøb. Vi kan sagtens komme ud og kigge på kloakken, inden du underskriver en købsaftale.
Hvis du senere hen finder ud af, at der er problemer med kloakken, er det nemlig ikke altid sikkert, at dette dækkes af en ejerskifteforsikring.

Har du brug for hjælp fra din lokale kloakmester, står vi gerne til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 54 55 55 69. Vi arbejder overalt på Fyn.

Vi har bl.a. udført TV inspektion i Odense, Svendborg, Ringe, Glamsbjerg, Assens samt Sydfyn, Langeland og Faaborg Midtfyn.

 

Vidste du at:

Vi også udfører snerydning, tømrerarbejde, totalentreprise og montering af rottespærre?