Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Tømrerarbejde i Ringe, Odense og på resten af Fyn siden 2006

Sidder du med en opgave for en kvalitetsbevidst og professionel tømrer?
Så har du med Tømrer og entreprenørfirmaet T.M. Byggeentreprise ApS fundet det rigtige valg. Siden 2006 har vi udført et væld af forskelligartet arbejde i tømrerfaget. Vi holder til i Ringe, men arbejder overalt i Ringe, Odense og resten af Fyn.

Står du med en nybygning, et køkken der skal udskiftes, en samlet energirenovering, en hovedentreprise, et tag der trænger til nye tegl, en terrasse som trænger til en professionel og kærlig hånd, eller noget helt syvende? Så er vi et rigtig godt valg. Vi ønsker altid at indfri jeres ønsker således, at den løsning I ender med, altid er en som passer til lige netop jeres behov. Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du har brug for, at vi udfører det hele, eller dele af dit kommende projekt.

Vores professionelle og stolte medarbejdere varetager med glæde jeres totalentreprise eller hovedentreprise. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere indenfor alle relevante fag, som sikrer jer et solidt produkt uanset opgavens størrelse.

Tømrer Ringe, Odense, Svendborg og Fyn

Medlem af Byg Garanti

T.M. Byggeentreprise ApS er medlem af Dansk Byggeri. Medlemskabet betyder, at vores arbejde er dækket af Byg Garanti. Dette garanterer vores konsekvent høje niveau, som er kendetegnet af vores dygtige medarbejdere som udfører et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

Find inspiration til dit projekt her på siden og kontakt os på tlf. 54 55 55 69 for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os om tømrerarbejde på Fyn

Uanset om du skal have professionel hjælp til vinduer og døre, tagrenovering, gulve montering af gipslofter eller noget helt femte, så står vi klar til at hjælpe dig.

Siden 2006 har vi arbejdet professionelt med stort set alle former for tømrerarbejde, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med dit næste projekt.
Ring og få en snak med os på telefon eller mail nedenfor – vi sørger for, at dine drømme bliver til virkelighed.