Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Effektiv kloakspuling og slamsuger i Odense, Svendborg og hele Fyn

T.M. Byggeentreprise ApS er en autoriseret og kvalitetsbevidst kloakmester nær Odense på Fyn. Vi har mange års erfaring med slamsugning og kloakspuling, både for private, erhverv samt det offentlige.

Med vores ekspertise og kompetencer er vi i stand til, hurtigt at identificere dit problem. Vi går meget op i løbende at efteruddanne os, så vi altid ved, præcis hvordan de forskellige problemer løses bedst muligt, og efter nyeste standard.

Vi løser både store og små kloakproblemer, og vores topmoderne biler og professionelle værktøj, gør os i stand til at løse alle opgaver både hurtigt og effektivt og i den højeste kvalitet.

Vi hjælper med akut slamsugning på Fyn, bl.a. i Ringe, Svendborg og Odense

Behovet for slamsugning opstår ikke altid inden for normal åbningstid. Det er ikke noget problem.

Har du akut brug for slamsugning, er du velkommen til at kontakte os, også udenfor ”normal åbningstid”.

Vi forsøger altid at svare hurtigt på akutte henvendelser, og kan ofte komme ud til dig med det samme, så vi kan få bugt med dit problem. Vi er leveringsdygtige i alle former for slamsugning.

Vi varetager bl.a. tømning / spuling af:

Z

Brønde

Z

Kloakledninger

Z

Køkkenbrønde

Z

Pumpebrønde

Z

Sandfangsbrønde

Z

Vejbrønde

Z

Og meget mere

Vi er eksperter i rensning af kloak og stoppet afløb

Er kloakken tilstoppet? Det er et symptom, der kan være opstået på baggrund af flere forskellige faktorer.

Derfor vil vi hos T.M. Byggeentreprise ApS altid starte med at kigge grundigt på din kloak. Dette gør vi oftest ved hjælp af en TV-inspektion.

På den måde kan vi finde ud af hvorfor, og hvor, din kloak er stoppet. Efterfølgende kan vi vurdere, hvad der er brug for, for igen at få optimalt gennemløb i kloaksystemet.

Alt efter problemets art er der to mulige løsninger.

  1. I nogle tilfælde er en kloakspuling nok til at genskabe den frie gennemstrømning i dit systemet.
  2. Andre gange er kloakken tilstoppet med f.eks. sten og grus. I disse tilfælde, er det nødvendigt at kombinere både slamsugning og kloakspuling.

Uanset opgavens omfang, så har T.M. Byggeentreprise ApS udstyret, der afhjælper problemer i alle slags kloaksystemer.

Slamsuger Odense, Fyn

Hvad koster slamsugning?

Prisen på slamsugning afgøres af, hvor kompleks opgaven er. Der er forskel på prisen i forhold til, om det er kloakken ved en enkelt bolig, eller om det er kloakken i en større etageejendom, der skal serviceres og renses.

Andre faktorer, der har indflydelse på opgaven er, hvor kompliceret kloaksystemet er, opgavens varighed m.m. Vi tager en fast pris på 1.000 kr. i timen inkl. moms. Opgaven tager typisk 1-2 timer ved et almindeligt parcelhus.

Ring til os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud. Som udgangspunkt har vi altid billige og konkurrencedygtige priser på slamsugning.

Forebyggende kloakspuling i Odense, Faaborg, Svendborg og Fyn

Har du overvejet, at en forebyggende indsats kan være en god idé? Det er de færreste, der har det. Det er først, når problemerne opstår, at vi kommer i tanke om vores kloak.

Ved at forebygge, undgår du at blive udsat for dårlig lugt fra en tilstoppet vask eller fra toilettet på grund af et stoppet kloaksystem.

Hvis du ved, at du oplever problemer med kloakken hvert andet/tredje år, kan du overveje at få foretaget en kloakspuling én gang om året. På den måde kan du forhindre de eventuelle problemer, der kan opstå, før de opstår.

Kloakspuling fjerner nemlig de mindre former for skidt, som løbende aflejres på kloakrørene, og som senere kan være årsagen til en tilstopning.

Kontakt vores kloakfirma for et gratis tilbud på spuling og slamsugning på Fyn

Er du interesseret i at høre mere om kloakspuling og slamsugning eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

T.M. Byggeentreprise ApS er klar til at hjælpe dig. Kontakter os på tlf. 54 55 55 69 eller send os en mail. Vi servicerer kunder på hele Fyn.

Vi har bl.a. kunder i Odense, Svendborg, Ringe, Glamsbjerg, Assens og på Sydfyn, Faaborg Midtfyn samt Langeland.

 

Vidste du:

Vi udfører også snerydning, TV-inspektion, skybrudssikring og højvandslukke, rottespærremontering og meget andet.