Bliv ringet op

Udfyld formularen.

Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Totalentreprise i Odense, Svendborg, Ringe og resten af Fyn

Mangler du hjælp til dit næste byggeprojekt?

Så har vi hos T.M. Byggeentreprise ApS kompetencerne til at udføre både større og mindre hoved- eller totalentrepriser. Med os som totalentreprenør sørger vi for koordinering af hele byggeprojektet. Det indbefatter bl.a.:

Z

Projektering

Z

Tidsplanlægning

Z

Økonomi

Z

Sikring af kvalitet

Ved en totalentreprise har du, som bygherre, kun en kontaktperson. Det er denne kontaktperson som holder dig underrettet under hele byggeprojektet. Som en del af vores arbejde sørger vi for at:

Z

Udarbejde skitseforslag efter dine ønsker

Z

Udarbejde færdige tegninger

Z

Udarbejde en beskrivelse af hele byggeplanen

Derudover sørger vi også for at indhente byggetilladelser hos din kommune, og koordinere alle de involverede i byggeprojektet, her i blandt håndværkere og leverandører.

Når vi udfører totalentrepriser, er det oftest i forbindelse med større byggeprojekter eksempelvis tilbygninger, ombygninger eller nybyg. Vi varetager desuden også gerne hovedentrepriser.

Totalentreprise Odense og Fyn

Hovedentreprise – hvad indbefatter denne entrepriseform?

Hvis du vælger denne entrepriseform, står du som bygherre selv for alle de grundlæggende godkendelser til projektet. Denne løsning benyttes ofte af private, som selv er forholdsvis godt bekendt med lovgivning mm. i forbindelse med byggeri.

Vi, som hoveentreprenør, står herefter for, at hele byggeriet forløber som det skal fra start til slut.

En hovedentreprenør står også for at holde styr på projektets økonomi, samt for kontakt og styring af diverse underentreprenører på projektet.

Ved en hovedentreprise står vi hos T.M. Byggeentreprise ApS også for at indgå kontrakter med de firmaer, som skal arbejde på byggeprojektet. Det er i sidste ende hovedentreprenøren som er ansvarlig for, at byggeriet er leveret til tiden, og i den aftalte kvalitet.

Vi har siden vores opstart i 2006 opbygget et tæt netværk af nogle af de dygtigste og mest pålidelige håndværksfirmaer på Fyn. Det-, kombineret med et højt faglige niveau, er de primære årsager til, at vores projekter altid forløber planmæssigt, og bliver leveret i den højeste kvalitet.

Vi giver altid vores kunder grundig rådgivning, så det færdige resultat er skræddersyet til deres behov. Vi har desuden mange billeder fra tidligere projekter, som du kan benytte som inspiration til dit projekt.

Skal vi varetage hoved- eller totalentreprisen på dit projekt?

Har du spørgsmål til hvad vi kan gøre for dig? Er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har udført mange hoved- og totalentrepriser på Fyn, bl.a. for kunder i områderne omkring Ringe, Odense, Nyborg og Svendborg.

Vi udfører desuden også nybyg, snerydning og saltning, nyt køkken og arbejde som entreprenør, kloakmester og tømrer.