Tømrer T.M Byggeentreprise Fyn logo

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

mailtm-byg@tm-byg.dk

tlf Kloakmester Morten: 27 20 33 30
tlf Tømrermester Thomas: 25 21 21 79

Nyt køkken i Odense, Svendborg, Ringe og resten af Fyn

Har I planer om et nyt køkken?

Så er T.M. Byggeentreprise et godt valg. Køkkenet spiller en central rolle i ethvert hjem. Står dit køkken over for en udskiftning, hjælper vi med planlægning og opsætning, ligesom vi står klar med rådgivning om stil og funktionalitet. , og med mange års erfaring er det vores klare målsætning at indfri jeres forventninger. Vi har mange års erfaring og det er vores klare målsætning, altid at indfri vores kunders forventninger.

Vores service tilbydes i Ringe, Odense og på resten af Fyn. Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver jeres køkken et unikt præg.

En stor beslutning

Et nyt køkken er ofte et større projekt, end man umiddelbart tror. Det bringer mange overvejelser, og det kan ofte være svært at overskue de mange muligheder. Hos T.M. Byggeentreprise giver vi jer overblikket, hvad enten I ønsker en mindre eller større omvæltning.

Vi kan bl.a. hjælpe jer med:

  • Et mere åbent køkkenalrum
  • En mere minimalistisk stil
  • Et retrokøkken
  • Et samtalekøkken med kogeø

Vi tilbyder altid vores service, både når det gælder traditionelle opgaver og ved mere specifikke ønsker.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og få et indblik i, hvad vi kan hjælpe jer med. Vi står altid parat til at indfri jeres forventninger gennem en åben dialog, når I har brug for en troværdig samarbejdspartner i Ringe, Odense, Svendborg og på resten af Fyn.

Vi udfører også nybygtilbygningertotalentrepriser, tømrerarbejde og arbejder som entreprenør og kloakmester.

Referencer

Få et tilbud nu!

Kontakt os på

+45 27 20 33 30

og få et tilbud på et nyt køkken.