Tømrer T.M Byggeentreprise Fyn logo

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

mailtm-byg@tm-byg.dk

tlf Kloakmester Morten: 27 20 33 30
tlf Tømrermester Thomas: 25 21 21 79

Snerydning i Odense, Ringe, Svendborg og hele Fyn

Hos T.M. Byggeentreprise tilbyder vi snerydning og glatførebekæmpelse på hele Fyn for både bolig-, andels- og ejerforeninger samt virksomheder og private.

Vores store park af snerydningsmaskiner betyder, at vi gerne rydder parcelhusejerens fortov og virksomhedens indkørsel og store parkeringsplads.

Typiske steder med stort snerydningsbehov:

  • Parkeringsarealer
  • Adgangsveje
  • Porte og døre
  • Fortove
  • Stier

Professionel snerydning med effektivt sneberedskab

Vores maskinpark råder over alt moderne udstyr til snerydning og glatførebekæmpelse. Vi er grundige i vores arbejde, og derfor har vi også ’håndfolk’, som rydder sneen på trapper, ved døre og porte samt stier, hvor maskinerne ikke kommer. Vi sikrer, at du kan komme sikkert ud og hjem hver dag i vintersæsonen.

24-timers beredskab er en selvfølge

Vores snerydning og glatførebekæmpelse omfatter et 24-timers pålideligt beredskab, der sikrer hurtig snerydning og grusning/saltning, så I kan færdes sikkert – hver dag. Alle kommuner har regler for snerydning, og uanset om det gælder fortove eller parkeringspladser, skal sneen ryddes hurtigst muligt. Vores vintertjeneste indebærer vores egen 24-timers vintervagt, der holder øje med, hvordan vejret udvikler sig lokalt. Derfor kan vi rykke ud på alle tider af døgnet for at gøre færdslen sikker.

Vælg selv betalingsløsning

Som kunde har du mulighed for at vælge mellem to betalingsløsninger, når det gælder snerydning, saltning og glatførebekæmpelse: En fast pris, hvor du betaler et fast beløb for ydelsen uanset snemængde og timeantal eller timepris, hvor du kun betaler for de timer og udrykninger, vi bruger på vintertjenesten.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste løsning, ud fra dit snerydningsbehov. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for vintertjeneste, saltning mm. Vores beliggenhed i Ringe og store snerydningsmaskiner gør, at vi gerne varetager snerydnings- og glatførebekæmpelsesopgaver på hele Fyn – lige fra Odense til Svendborg.

 

Som erfaren håndværker, kloakmester og entreprenør arbejder vi inden for flere områder, herunder bl.a. tømrerarbejdetagrenovering

Find os her

Kort

Få et tilbud på snerydning

Kontakt os på

+45 27 20 33 30

og få et tilbud på den snerydning du skal have lavet.