Tømrer T.M Byggeentreprise Fyn logo

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

mailtm-byg@tm-byg.dk

tlf Kloakmester Morten: 27 20 33 30
tlf Tømrermester Thomas: 25 21 21 79

Maler i Odense, Ringe, Svendborg og hele Fyn

Skal du bruge en kompetent maler?

Hos T.M. Byggeentreprise arbejder vi inden for alle grene af traditionelt malerarbejde. Hvad enten du har brug for en hjælpende hånd til spartlingen, skal have malet boligen eller noget helt tredje, kan vi helt sikkert finde en løsning, som passer til dine behov. Vi har gennem årene udført adskillige typer af maleropgaver, hvilket har medført, at vi altid er i stand til at finde en løsning, som vores kunder kan stille sig tilfredse med. Derudover arbejder vi desuden med både hoved- og fagentreprise, hvor vi udelukkende benytter professionelle og Svanemærkede materialer.

Et sikkert samarbejde

Det spiller ingen rolle for os, om du er privat eller erhvervsdrivende – vi kan klare det hele. I T.M. Byggeentreprise råder vi over 3 dygtige faguddannede malere, hvilket betyder, at vi er godt rustet til såvel den lille som den store opgave. Der tages altid en indledende snak med kunden inden et eventuelt samarbejde, for at kunne finde den bedste løsning, med afsæt i dine behov og ønsker. Vi tilbyder desuden rådgivning omkring valg af farver, materialer med mere.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner, som kan udføre en bred vifte af maleropgaver, hvor kvalitet og faglighed går hånd i hånd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 21 21 79 Ud fra dine ønsker giver vi naturligvis et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. Vi hører til i Ringe, og arbejder bl.a. i Svendborg, Odense og generelt hele Fyn.

Udover maler arbejder vi også som entreprenør og kloakmester samt alt inden for tømrerarbejde, herunder nybyg, tilbygning, opsætning af nyt køkken, tagrenovering osv.

Find os her

Kort

Få et tilbud på malerarbejde

Kontakt os på

+45 27 20 33 30

og få et tilbud på det malerarbejde du skal have lavet.